Historiku

Ne sinqerisht besojmë në të ardhmen e kompanisë sonë nga thjesht duke  bërë shërbimin më të mirë të mundshëm.

Firma e transportit RRUGIA SHPK është themeluar në date 5/6/1997 në Durrës nga Z. Paqesor Rrugia.  Që nga viti 1997, kur Rrugia Transport u krijua, menaxhimi dhe punonjësit kanë procedura specifike dhe ofrojn angazhimin profesional dhe përpjekje për të bërë dallimin në qëndrim, profesionalizmin në shërbimin e ofruar për klientët tanë dhe mirëqenien e të gjithë subjekteve të cilët  bashkepunojnë me kompaninë tonë. Në vitin 2000 transportet tona ishin të përqendruara vetëm në Republikën e Italisë, duke filluar nga një numër i kufizuar klientesh dhe vendesh ku operonim. Tanimë bëhet fjaëe për shtrirje të aktivitetit tonë në të gjitha vendet e Europës falë viteve të punës dhe përvojës së fituar nga drejtimi i Forumit të Transportit. Mjetet të cilat kryejmë shërbimet tona janë kryesisht koka tërheqese Euro 5, Euro 4, Gjysem rimorkio, Frigorifer, Bot, të cilat kontrollohen me anë të sistemit  Gps në kohë reale.  Shërbimet dhe siguria e ngarkesës është e mundur nga marreveshja që është lidhur ndërmjet Kompanisë së Sigurimeve Sigal dhe Rrugia Shpk për mbulimin e cdo situate të papritur.   Selia e firmës sonë ka pamje të përqëndruar përball portit të Durresit, dhe jo pa qëllim janë në këtë pozicion. Cdo informacion është si real dhe visual kjo në favor të punës, e pershtatur dhe me teknologji për një aktivitet komod dhe konkurues.